Michael The Body Company

Michael over sporten bij The Body Company

Maak kennis met Michael Hopman

Maak kennis met Michael, 41 jaar, getrouwd en samen met zijn vrouw genieten ze van hun vier kinderen. Michael is visboer in hart en nieren. Samen met zijn broer hebben ze een viszaak waar ze met vijf bakwagens de omgeving Utrecht voorzien van de lekkerste vis.

Het gesprek met Jeroen voelde goed!

Michael: “Ik heb een tijdje gelopen bij een fysiotherapeut, die gebruik maakte van de ruimte binnen The Body Company. Daar kwam ik in gesprek met Jeroen, en dat voelde zo goed dat we gelijk die dag een plan hebben gemaakt. Ik kampte die tijd voornamelijk met overgewicht, dus dat plan was daarop gebaseerd. We spraken af dat ik begon met twee keer per week personal training. Wilde ik meer uitdaging kon ik ook aansluiten bij de groepslessen.”

Minder moe, fitter en 27 kg lichter

“Voordat ik begon aan het traject woog ik rond de 127 kg, was ik snel moe en voelde ik mij totaal niet fit. Nu, twee jaar later, zijn we 27 kg lichter en zijn de rollen compleet omgedraaid. In de avond voel ik mij minder snel moe en ben ik een stuk fitter. Iets wat in mijn werk als visboer essentieel is.”

Ongedwongen en professionele sportschool

Michael: “De manier hoe The Body Company mij adviseert, met de persoonlijke benadering, bevalt mij erg prettig. Dit is ook de reden waarom ik hen regelmatig aanraad bij mensen in mijn omgeving; een ongedwongen en professionele sportschool waar je resultaten kunt boeken. The Body Company is heel vrijblijvend voor mensen die nog zoekende zijn. Probeer een keer een proeflesje, stap naar binnen en doe mee. Je kunt dan nog altijd zien of je dat door wilt pakken.”

Word jij ons nieuwe succesverhaal?