Italiaanse kip met groenten

Italiaanse kip met gebakken paprika, knoflook en Italiaanse kruiden.
Italiaanse kip met groenten

Italiaanse kip met groenten

Ingrediënten

350 gram kipfilet

150 gram cherry tomaatjes

1 ui

1 paprika

2 teentjes knoflook

2 el Italiaanse kruiden, gedroogd

8 tl pesto (groen)

15 minuten

2 porties

Bereidingswijze

  1. Snijd de paprika in reepjes, de knoflook fijn, de ui in halve ringen, de kipfilet in blokjes en de cherry tomaatjes doormidden.
  2. Verhit de olijfolie en italiaanse kruiden in een ruime koekenpan en bak de kipfilet 3 min. op middelhoog vuur.
  3. Voeg de paprika, cherry tomaatjes, ui en knoflook, met peper en zout naar smaak toe en bak nog 3 min. Roer de pesto erdoorheen en bak 1 min. op laag vuur.

Voedingswaarde per portie
639 kcal – 43 gram eiwit – 14 gram koolhydraten – 44 gram vet