
12 jun Italiaanse kip met groenten
Geplaatst op 13:58h
in Recepten
Ingrediënten
350 gram kipfilet
150 gram cherry tomaatjes
1 ui
1 paprika
2 teentjes knoflook
2 el Italiaanse kruiden, gedroogd
8 tl pesto (groen)
15 minuten
2 porties
Bereidingswijze
- Snijd de paprika in reepjes, de knoflook fijn, de ui in halve ringen, de kipfilet in blokjes en de cherry tomaatjes doormidden.
- Verhit de olijfolie en italiaanse kruiden in een ruime koekenpan en bak de kipfilet 3 min. op middelhoog vuur.
- Voeg de paprika, cherry tomaatjes, ui en knoflook, met peper en zout naar smaak toe en bak nog 3 min. Roer de pesto erdoorheen en bak 1 min. op laag vuur.
Voedingswaarde per portie
639 kcal – 43 gram eiwit – 14 gram koolhydraten – 44 gram vet