Darryl The Body Company

Darryl over sporten bij The Body Company

Maak kennis met Darryl Hopman

Darryl Hopman is 26 jaar oud en sinds 2018 algemeen directeur bij Veritec. Veritec is hét uitzendbureau in de luxe jacht- en scheepsbouw. Daarin werken zij sinds kort volledig met arbeidsmigranten uit onder andere Roemenië en Litouwen. In die landen zijn ook de twee andere vestigingen van Veritec te vinden.

Op zoek naar het totaalpakket

Darryl: “Voorheen sportte ik bij een sportschool waar ik het totaalpakket miste. Waar ik verwacht had alles in 1 te krijgen, merkte ik al snel dat het vooral losse stukjes waren zonder heel veel structuur. Hierdoor kreeg ik steeds minder een voldaan gevoel na mijn trainingen.”

Structuur in de PT trainingen

“Ik ben toen in contact gekomen met Jeroen van The Body Company. Daar hebben we eerst bepaald naar wat voor doelstelling we gaan werken. Vanuit dat perspectief hebben we samen een plan opgesteld, wat het beste past bij mijn levensstijl. Dit plan bestaat uit PT trainingen, toegang tot alle groepslessen en vrije trainingen. Naast de sportbegeleiding krijg ik ook voedingsadvies. Een houvast waar je dus altijd op terug kunt vallen. Ik merk dat bij de The Body Company een duidelijke structuur aanwezig is, die mij het totaalpakket kan geven waar ik al die tijd op zoek naar was.”

Begeleiding na je training

Darryl: “The Body Company begeleidt mij tijdens de training, maar ook na de training. Zo hebben zij een app waar alles in wordt bijgehouden en waarmee je ook zelfstandig kunt gaan trainen door middel van oefeningen of voeding.”

Relaxte sfeer, goede begeleiding en een luisterend oor

“The Body Company is een relaxte club. Ze passen zich aan op de persoon, waardoor het programma daadwerkelijk past in het plaatje. Daarbij luisteren ze naar de klant. Afgelopen zomer is er namelijk geïnvesteerd in twee gloednieuwe airco’s waarmee men in de zomer de sportschool op de juiste sporttemperatuur kan houden. Al met al erg prettig en een echte aanrader.”

Word jij ons nieuwe succesverhaal?