Bananenbrood

Het lekkerste bananenbrood

Bananenbrood

Ingrediënten

3 rijpe bananen (hoe rijper hoe zoeter)

3 eieren

150 gram havermout of ander bloem/meel naar keuze

1 theelepel bakpoeder

1 theelepel kaneel

Snufje zout

100% cacao pindakaas (dit kan je weglaten of vervangen voor normale pindakaas)

60 minuten

10 personen

Bereidingswijze

  1. Pak alle ingrediënten en verwarm de over voor op 180 graden.
  2. Doe alle ingrediënten in de blender en blend tot een glad mengsel.
  3. Doe de helft van het mengsel in een cakeblik. (Tip! Maak je bakpapier even nat, dan gaat het er makkelijker in)
  4. Voeg wat 100% cacao pindakaas toe.
  5. Doe de andere helft van het mengsel er bovenop.
  6. Ongeveer 45 minuten in de oven.
  7. En klaar!

Tip! Je kunt ook nog een scoop eiwitpoeder of 100 gram magere kwark toevoegen voor extra eiwitten! Wij hebben hier 100 gram magere kwark toegevoegd.