
01 jul Bananenbrood
Geplaatst op 08:43h
in Recepten
Ingrediënten
3 rijpe bananen (hoe rijper hoe zoeter)
3 eieren
150 gram havermout of ander bloem/meel naar keuze
1 theelepel bakpoeder
1 theelepel kaneel
Snufje zout
100% cacao pindakaas (dit kan je weglaten of vervangen voor normale pindakaas)
60 minuten
10 personen
Bereidingswijze
- Pak alle ingrediënten en verwarm de over voor op 180 graden.
- Doe alle ingrediënten in de blender en blend tot een glad mengsel.
- Doe de helft van het mengsel in een cakeblik. (Tip! Maak je bakpapier even nat, dan gaat het er makkelijker in)
- Voeg wat 100% cacao pindakaas toe.
- Doe de andere helft van het mengsel er bovenop.
- Ongeveer 45 minuten in de oven.
- En klaar!
Tip! Je kunt ook nog een scoop eiwitpoeder of 100 gram magere kwark toevoegen voor extra eiwitten! Wij hebben hier 100 gram magere kwark toegevoegd.